NLBIF Call

Financiering

Projectaanvragen NLBIF

NLBIF heeft een jaarlijks budget beschikbaar om projectaanvragen die ingediend worden op de NLBIF-call te financieren. De call wordt opengesteld op de jaarlijkse NLBIF relatiedag die dit jaar op 3 maart 2020 georganiseerd wordt. Het programma vindt u hier. De ingediende aanvragen worden getoetst en beoordeeld op basis van de GBIF strategische plan en het jaarlijkse werkprogramma dat wordt vastgesteld tijdens de bestuursvergadering van GBIF die in oktober/november van het voorgaande jaar gehouden wordt. De projectaanvragen worden beoordeeld en toegekend door een onafhankelijke beoordelingscommissie.

Foto door Hans Verdaat

Foto door Naturalis

NLBIF-call 2020

De NLBIF-call 2020 tekst met bijbehorende richtlijnen wordt tijdens de NLBIF relatiedag op 3 maart 2020 opgesteld en is hier beschikbaar. De deadline voor indiening van NLBIF-call 2020 is:

Dinsdag 14 april 2020 - 12:00

NLBIF commissie

Alle ingediende aanvragen voor NLBIF-call 2020 zullen door ten minste drie leden van de NLBIF commissie getoetst worden aan de richtlijnen en beoordeeld worden. Ingediende aanvragen met de hoogste scores zullen worden gefinancierd. De NLBIF commissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 5 commissie leden, te weten:
Dhr. Erwin Bleumink, SURF, voorzitter
Dhr. dr. rer. nat. W.D. (Daniel) Kissling, Associate Professor kwantitatieve biodiversiteit, IBED, UvA
Mevr. Trienke van der Spek, Hoofd Wetenschappelijke Collecties / Hoofdconservator, Teylers museum
Mevr. prof. dr. Tinde van Andel, Professor Ethnobotanie, Wageningen Universiteit
Dhr. Dimitri Brosens, Biodiversity Research Liaison Officer, Belgian Biodiversity Platform
Dhr. Dr. Laurens Sparrius, senior projectleider, FLORON