NLBIF Call

Financiering

Projectbijdragen NLBIF

NLBIF stelt jaarlijks een budget beschikbaar via de NLBIF-call om een financiële bijdrage te leveren aan ingediende projectvoorstellen. De call voor 2023 opent op 7 maart, tijdens de NLBIF-relatiedag. Meld je alvast aan voor onze relatiedag zodat je tijdig op de hoogte bent, via dit inschrijfformulier. Ingediende voorstellen worden getoetst en beoordeeld op basis van het GBIF strategische plan en het jaarlijkse werkprogramma. De projectvoorstellen zullen beoordeeld en toegekend worden door een onafhankelijke beoordelingscommissie. Bekijk de NLBIF projecten-pagina om een beeld te krijgen waar NLBIF een bijdrage aan levert.

Foto door Hans Verdaat

Foto door Naturalis

NLBIF-call 2023

De NLBIF-call 2023 opent op 7 maart 2023, tijdens de NLBIF-relatiedag. De dag bestaat uit lezingen, werksessies en netwerkmogelijkheden, en geeft meer informatie over de NLBIF-call 2023. Vanaf dan heb je de mogelijkheid om jouw idee voor een project in te dienen. Meld je hier aan voor de relatiedag.

Opening NLBIF-call 2023: 7 maart

NLBIF commissie

Alle ingediende projectvoorstellen voor NLBIF-call 2023 zullen door ten minste drie leden van de NLBIF commissie getoetst en beoordeeld worden. De ingediende voorstellen met de hoogste scores zullen worden gefinancierd. De NLBIF commissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 5 commissie leden, te weten:
Dhr. Erwin Bleumink, Vilans, voorzitter
Dhr. dr. Edwin Pos, Utrecht Universiteit
Dhr. Willem-Pier Vellinga, Xeno-Canto
Dhr. Dolf Moerkens, Unie van Waterschappen
Dhr. Chris Driessen, Regelink Ecologie & Landschap
Dhr. dr. Peter Desmet, Instituut Natuur- en Bosonderzoek (INBO)

GBIF Hosted portals

GBIF heeft een volledig gehoste service ontwikkeld die eenvoudige, aanpasbare dataportalen voor biodiversiteit biedt aan GBIF-partners. Elke gehoste portal is een eenvoudige website die wordt gehost en onderhouden via de GBIF-infrastructuur. Ben je geïnteresseerd in een eigen GBIF hosted portal?

Bekijk de aanmeldingsprocedure