NLBIF Call

Financiering

Projectbijdragen NLBIF

NLBIF stelt jaarlijks een budget beschikbaar via de NLBIF-call om een financiële bijdrage te leveren aan ingediende projectvoorstellen. De call voor 2022 is inmiddels weer gesloten. Ingediende voorstellen worden getoetst en beoordeeld op basis van het GBIF strategische plan en het jaarlijkse werkprogramma. De projectvoorstellen zullen beoordeeld en toegekend worden door een onafhankelijke beoordelingscommissie. Bekijk de NLBIF projecten-pagina om een beeld te krijgen waar NLBIF een bijdrage aan levert.

Foto door Hans Verdaat

Foto door Naturalis

NLBIF-call 2022

De NLBIF-call 2022 is gesloten. Bedankt aan iedereen die een projectvoorstel heeft ingediend! Binnenkort verschijnen de nieuwe gehonoreerde projecten op de project-pagina. De NLBIF call 2023 wordt volgend jaar geopend tijdens de NLBIF-relatiedag. 

Opening NLBIF-call 2023: datum volgt.

NLBIF commissie

Alle ingediende projectvoorstellen voor NLBIF-call 2022 zullen door ten minste drie leden van de NLBIF commissie getoetst en beoordeeld worden. De ingediende voorstellen met de hoogste scores zullen worden gefinancierd. De NLBIF commissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 5 commissie leden, te weten:
Dhr. Erwin Bleumink, Vilans, voorzitter
Dhr. dr. ir. Joris Timmermans, IBED, UvA
Dhr. Martin Epe, Zoogdiervereniging
Dhr. Dolf Moerkens, Unie van Waterschappen
Dhr. Chris Driessen, Regelink Ecologie & Landschap
Dhr. dr. Peter Desmet, Instituut Natuur- en Bosonderzoek (INBO)

GBIF Hosted portals

GBIF heeft een volledig gehoste service ontwikkeld die eenvoudige, aanpasbare dataportalen voor biodiversiteit biedt aan GBIF-partners. Elke gehoste portal is een eenvoudige website die wordt gehost en onderhouden via de GBIF-infrastructuur. Ben je geïnteresseerd in een eigen GBIF hosted portal?

Bekijk de aanmeldingsprocedure